Teatterin esitysluettelo, kuvia ja katsojapalautetta tästä...

K+T= vuonna 1969 toimintansa aloittanut harrastajateatteri joka tunnettiin pitkään Korpilahden Kesäteatterina.

Toiminnan alkaessa Tähtiniemen ulkolavalla ohjelmisto painottui aluksi sotilasfarsseihin ja kepeää kansanhuumoria viljeleviin komediohin - tietysti klassikkoja unohtamatta.

Puskista spottien lämpöön
Teatteriperinteen vakiintuessa painotus on siirtynyt kunnianhimoisiin ohjelmavalintoihin joissa yhdistyvät taiteellinen rohkeus, hyvä viihde ja syvällinen sisältö. Teatteri on myös päässyt tekemään taikojaan sisätiloissa. Aluksi Intiimissä ja tunnelmallisessa Satamamakasiinissa ja sittemmin niinkutsutussa Piippurakennuksessa joka on Museoviraston suojelema kohde -tunnelmallinen ja hyvin varusteltu näyttämötila.
Tärkeä osa teatterin kehitystä on tietenkin ollut myös lahjakkaiden ja kunnianhimoisten ammattiohjaajien palkkaaminen. Yhdessä intohimoisten harrastajien kanssa he ovat luoneet Korpilahden Teatterille maineen joka tunnetaan kautta Suomen.
Esitysluettelo...


Teatteri asuu "piippurakennuksessa". Siellä on pehmeät penkit ja niin katsoja kuin näyttelijäkin sateelta suojassa.

Vuodesta 1988 KT on toiminut Korpilahden satamassa, aloittaen vanhassa höyrysahasta kunnostetussa tilassa.

Kesällä 2001 KT jätti kiittäen haikeat jäähyväiset vanhalle kunnon "satama-makasiinille" ja siirtyi uusiin tiloihin miltei kivenheiton päähän. Nämä uudet tilat sijaitsevat vanhan sahan entisessä höyrygeneraattorihuoneessa, tuttavallisemmin "Piippurakennuksessa".

Näissä tiloissa yhdistyvät historiallinen miljöö ja toisaalta moderni tekniikka joka mahdollistaa nautinnollisen teatterielämyksen niin lavalla kuin katsomossakin.

Teatterissa on ilmastointi, ja reilut 120 pehmeää istuinta odottamassa vierailuasi. Tervetuloa! Piippurakennus google-kartalla