Diivojen myyntituotteet

Ensimmäistä kertaa koskaan valikoimastamme löytyy nyt valikoitu tuote sekä miehille että naisille!

Miesten bokserit

Tohtori Kiima bokseritNämä upeat jokaisen miehen unelmabokserit nostattavat tunnelmaa missä tahansa makuuhuoneessa sekä pukuhuoneessa.

Boksereita somistaa oikeassa lahkeessa teksti "Tohtori Kiima" ja vasemmassa lahkeessa "Lääketieteen painajainen".

Bokserit ovat Black Horse -merkkiset Nanso Group Oy:n valmistamat. Materiaalit jakautuvat seuraavasti: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania.

Boksereita on rajoitettu erä! Kokoja löytyy väliltä M - XL. Bokserit kustantavat 15 €/kpl.

Voit ostaa upeita boksereitamme Korpilahden teatterilta kylmällä käteisellä ennen näytöksiä tai näytösten jälkeen. Lisäksi on mahdollista tilata nämä upeat bokserit suoraan kotiisi!

Tilauksessa tulee kertoa, mihin osoitteeseen lähetämme bokserit, monta kappaletta ja mitä kokoa otatte. Saatuamme tilauksesi lähetämme sinulle maksuohjeet. Lisäämme tilauksen koon mukaan loppusummaan postituskuluja 1 - 3 €. Tilauksesi voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen piippu.konttori@korpilahdenteatteri.fi

Naisten hipsterit

Herkkupala hipsteritKauniimmille osapuolille meillä on tarjolla ihanat valkoiset hipsterit, joita koristaa sopivalla korkeudella takapuolella teksti "Herkkupala" vaaleanpunaisin kirjaimin.

Hipsterit ovat Finwear -merkkiset Nanso Group Oy:n valmistamat. Materiaalit jakautuvat seuraavasti: 84 % polyamidia ja 16 % elastaania.

Kuten boksereita on myös näitä valloittavia hipstereitä vain rajallinen määrä. Kokoja löytyy väliltä S - XL. Hipsterit kustantavat 15 €/kpl.

Voit ostaa ihanaisia hipstereitämme kylmällä käteisellä Korpilahden teatterilta ennen näytöksiä tai näytösten jälkeen. Lisäksi on mahdollista tilata nämä hipsterit suoraan kotiisi!

Tilauksessa tulee kertoa, mihin osoitteeseen lähetämme hipsterit, monta kappaletta ja mitä kokoa otatte. Saatuamme tilauksesi lähetämme sinulle maksuohjeet. Lisäämme tilauksen koon mukaan loppusummaan postituskuluja 1 - 3 €. Tilauksesi voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen piippu.konttori@korpilahdenteatteri.fi

Diivat t-paita

Diivat t-paitaVaikka valikoimassamme on tänä vuonna hieman erikoisempiakin tuotteita tarjolla, emme unohda pitkiä perinteitämme.

Paitamme on kuvan mukaisella painatuksella varustettu Fruit of the Loomin muotoon ommeltu O-kaula-aukkoinen vahvistetulla niskasaumalla varustettu t-paita.

Materiaalit jakautuvat seuraavasti: 95% puuvillaa, 5% elastaania. Paitamme hinta on 15 €/kpl. Kokoja löytyy väliltä S - XXL ja mainittakoon, että tuotteita on rajallinen määrä.

Diivat -paitoja on mahdollista ostaa vain Korpilahden teatterilta ennen näytöksiä ja näytösten aikaan. Maksu käteisellä.